Mogelijkheden

Mogelijkheden; stel uw eigen Jazzband samen!

Jazz op maat levert een Jazzband, op maat. Ziet u het als het bestellen van een pizza – Jazz is de bodem en de muzikanten zijn de ingrediënten. Natuurlijk heeft onze chef-kok altijd tips en specialiteiten!
Stel uw eigen jazzpizza samen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?
Altijd op voorraad:
– Contrabas, elektrische bas, akoestische bas
– Piano, keyboard, orgel
– Zanger of zangeres (of meerder zangers/zangeressen)
– Blazers, alt of tenor saxofoon, trompet
– Percussie of drums
– Akoestische of elektrische gitaar

Houdt u bij het maken van uw keuze rekening met de mogelijkheden van de ruimte: Stelt u zich niet alleen de vraag hoeveel vierkante meters er zijn, maar denk ook aan de sterkte van het geluid. Een kleine luidruchtige ruimte vraagt – tegen de verwachting in – misschien wat meer volume dan een grote ruimte waar het geluid goed draagt. Het verwachte aantal personen is ook van belang, en wil men converseren of dansen? Of een combinatie? Schroom niet ons advies in te winnen: we hebben dit vaker gedaan!

Jazz op maat: van fluisterzacht tot dansbaar hard, van spijkerbroek tot galajurk! Altijd passend, altijd swingend!

Een goede (gestemde) piano in huis? Vraag naar ons speciale ‘hit & run’ uurtarief

 

Nieuw concept binnen Jazz op maat:  ‘JazzYdo’: Swingende Jazz & Pop standards met 1x gitaar, 1x contrabas en 2x zang! Swingt als een malle!

 


En dan; nét even anders?

Jazz op maat werkt nauw samen met een aantal partners, te boeken in plaats van, maar natuurlijk ook naast Jazz op maat:

Coverband Koest

Festival, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander feest? Op zoek naar een betaalbare super coverband..? Coverband Koest is een feest om naar te kijken en naar te luisteren ! Met een spetterende performance die stijf staat van herkenbare hits van de 60’s tot aan nu schieten de grote hits voorbij. De enthousiaste en muzikale bandleden maken Koest tot een leuke band. Van Ska tot punk, van Disco tot Funk en van Pop tot Rock…. Koest neemt je mee in een dampende muzikale show, onversterkt en versterkt voor bruiloft, receptie, huwelijks, bedrijfsfeest en veel…, heel veel meer. Zie voor meer informatie: www.koest-online.nl

Koest

De Kinderband

De Kinderband is een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. De Kinderband speelt zelf geschreven kinderliedjes die verschenen zijn op diverse cd’s (Alle Dagen Feest, Hiep Hoera en De Beste van). Kinderen worden tijdens de optredens actief gestimuleerd om mee te doen met de band (zingen, dansen etc). De Kinderband een veelgevraagde act op diverse grote en kleine podia in Nederland en Belgie.

Kinderband