Kijken & Luisteren

Jazz op maat: Kijken & luisteren

Natuurlijk willen we u graag laten horen hoe wij klinken, maar omdat we in zoveel verschillende samenstellingen spelen – immers uw persoonlijke keuze – is dat lastig te doen (‘Heeft u even…’ Álles kan!). In speciale gevallen is het mogelijk om een opname te maken van een repetitie, en waar mogelijk organiseren we graag een open repetitie. Maar u kunt er sowieso op vertrouwen dat we, in welke samenstelling dan ook, swingen als een malle. Daar worden we zelf namelijk ook het meest blij van! Heeft u vragen/opmerkingen/ verzoeken: neem vooral contact met ons op!

Nieuw binnen jazz op maat: JazzYdo! 2x zang, 1x gitaar en 1x contrabas!! Een bigband op zakformaat.  

Écht kijken & luisteren naar Jazz op maat?

Wij hanteren de policy dat we geen potentiële opdrachtgevers uitnodigen op feestjes van anderen – dat beschouwen wij als ‘not done’. Wel is het zoals gezegd in enkele gevallen mogelijk om een repetitie bij te wonen, of soms een jamsessie – binnen de grenzen van wat redelijkerwijs organisatorisch mogelijk is!

Het is ook voor óns ontzettend belangrijk dat u krijgt wat u verwacht, wij willen minstens zo graag als u dat het een onvergetelijke dag wordt! Op de gelegenheid zelf moet u vooral genieten, zeker bij een bruiloft! Wij stemmen de verwachtingen dus liever op voorhand af!

Het onbeperkt stellen van vragen juichen wij dus toe! Wij ontvangen en geven liever teveel dan te weinig informatie!

Indien het tot een boeking komt zullen wij u altijd een bevestiging sturen met de gemaakte afspraken, zoals bijzonderheden qua repertoire, de speeltijd, op- en afbouwtijden etc.

Foto-impressie: